Liselotte Forslin og Jonas Larsson: Fingermat & sånt, Anders Bergersen: Foto, Cappelen 2004, 108 s.
Dette er et lite sukkertøy av en bok. Den er søt, fargerik og innbydende. Boken gir deg oppskrifter og tips til servering av lekre små retter, snacks og godbiter. Mat som meget kjekt kan spises uten kniv og gaffel. Perfekt bok å ha for hånden ved arrangering av fester eller andre uhøytidelige lag.
Fingermat og sånt, inneholder vel 40 oppskrifter, og til slutt noen tips til blanding av drinker. Innholdet er delt opp i kapitler som bla. varmt og mettende, lite og godt, søtt og/eller bakt og små salater og smørbrød. Hva sier gjestene til Spanakopita-ruller med spinat, stekt halloumiost på rucolaseng med eple og mynte, coconut shrimps eller andebryst med mangosalsa?
Forslin, Larsson og Bergersen utga i 2002 boken Sandwich og sånt.