Christine Helle: Du blir det du spiser, Foto: Morten Brun, Kagge Forlag, 2004
Boken er frisk og rød på utsiden, men det inntrykket varer ikke så lenge. Boken er trykket på et litt tykt papir, med ruglete overflate og det gir bildene et litt matt inntrykk. Oppskriftene er delt inn i kapitler med overskriftene: Frokost, Lunsj, Middag, Kveldsmat, Mellommåltider, Lørdagskos og søndagsmiddager og Kaffemat og desserter. I tillegg er det en del kapitler som omtaler kosthold og trening generelt.
Oppskriftene byr dessverre ikke på noen nyheter eller overraskelser, og har lite å tilby hvis leseren har laget mat selv en stund. Alle oppskriftene
innholder tilberedningstid og næringsinnhold. Boken er billig og dekker grunnleggende norsk matlaging, som første kokebok for en student som har flyttet hjemmefra uten å ha lært seg å lage mat kan den virke supert.
Boken sier at du blir det du spiser, så kanskje det er nettopp her bokens fortrinn ligger. Boken frister mindre enn de fleste kokebøker og spiser du mindre så blir du mindre.